sreca_sreca_radost_gitara.jpg

a sada da vam se predstavimo i pohvalimo

Naš studio MOJA MAŠTAONICA SRCULENCE je osnovan u maju 2014.godine. Počeli smo sa radom u Pančevu ali od tada se dobar glas o nama čuo u Bačkom Petrovom selu, Pančevu, Zrenjaninu, Smederevu i Beogradu. Zavisno od interesovanja postoji mogućnost za naše angažovanje i rad u drugim gradovima. 


Sa polaznicima radi kreativan tim pedagoga koji svoje znanje, umeće i ljubav prema lepim umetnostima i veštinama kroz igru i druženje žele da prenesu na svoje polaznike. Naša pozitivna energija nastaje u kreativnom ambijentu koji svakog dana sve više unapređujemo zajedno sa našim polaznicima.
Mi smo studio za razvoj kreativnosti, razvoj interesovanja i ljubavi prema lepim umetnostima kod dece i odraslh. Ovakvim radom želimo da damo svoj doprinos izgradnji lepšeg i kreativnijeg okruženja i da svim uzrastima pružimo izbor sadržaja koji mogu kvalitativno da oplemene kako nas tako i naše okruženje. 
Ostvarite Vaše snove i naučite da pevate, svirate gitaru, violinu, violončelo, harmoniku, klavir i druge instrumente. Naučite da slikate, glumite, govorite strane jezike. 
Igrajte se sa nama, jer kroz igru i pesmu se najbolje uči.
Srculence Vam pruza mogucnost rada od najmanjeg uzrasta, za bebe vec od 6 meseci i to u okviru Muzickih jaslica pa sve do najstarijih polaznika koji žele da se svakodnevno usavršavaju i rade na sebi.
Kroz rad u radionicama, pojedinacno i u grupama izberite i prilagodite sebi i svojim zeljama, sposobnostima i ambicijama najprihvatljivije sadrzaje i programe.
Vrednim polaznicima muzickih skola organizujemo dopunski rad, pripreme za polaganje ispita i iznajmljujemo instrumente. 
Ponosimo se dosadašnjim radom i želimo da našu ljubav prema poslu, umetnosti i lepom podelimo sa svima onima koji žele da stvaraju lepše i radosnije okruženje. 
Posebno ističemo da su naši polaznici i deca sa smetnjama u razvoju. 
ZA DECU SA SMETNJAMA ORGANIZUJEMO POSEBNE PROGRAME.
                                                                                                                                                   S ljubavlju "Moja maštaonica SRCULENCE" 

Powered by WebExpress